Lär känna ditt sanna själsjag

och din unika skaparkraft

MEDVETENHET KRAFT ANSVAR

Själsläsningar

Vem är du från ett själsligt perspektiv?

Du kanske vill vidare i ditt liv och känner att du är redo att investera i dig själv och din personliga och andliga utveckling på djupet? Eller du är nyfiken på vem du verkligen är på själsnivå och söker ett sätt som kan hjälpa dig att skala bort det som inte är du och på riktigt börja skapa det liv du vill. Ett liv som är mer i linje med ditt sanna själsjag. Ett steg på vägen att hitta och fördjupa kontakten med ditt sanna själsjag, kan vara genom en Själsläsning.

I olika typer av Själsläsningar tar jag, med hjälp av metoden Soul Realignment fram information från ditt Akasha-register som kan stötta och guida dig på din personliga och andliga utvecklingsresa. Känner du dig dragen till det här rekommenderar jag varmt att läsa vidare om de olika läsningarna jag gör.

Och har du några frågor, tveka inte att kontakta mig!

”Jag upplevde det som en stor lättnad att få lägga mina blockeringar och begränsningar bakom mig, det var en tyngd som lättade från mina axlar.

Det har också stärkt min självkänsla av att få veta hur min själsstruktur är uppbyggd. Jag känner att jag är mer i kontakt med mitt sanna jag och mina egna känslor. Tack Anneli!”

Karolina Å, Stockholm

Hur kan Själsläsning vara till nytta för dig?

I alla mina läsningar är syftet att ta fram information som kan vara användbar för dig. Oavsett om det handlar om din själs ursprung och andliga gåvor, energiblockeringar eller information om dina personliga andliga guider eller något annat, så är syftet alltid att det ska kunna bidra till din personliga och/eller andliga utveckling. Jag använder mig av Soul Realignment® som metod för att hämta och tolka energimässig information från ditt Akasha-register.

Genom att göra en Själsläsning får du värdefull information om vem du är på själsnivå och vilka dina andliga gåvor är. Det gör det lättare och tydliggör om, och vad, du kan behöva göra för att komma närmare din själsliga sanning.
Att börja leva närmare den vi är på själsnivå kan hjälpa oss otroligt mycket när det handlar om vår hälsa, våra relationer och förmåga att skapa det vi vill i livet. Det frigör vår energi och vårt flöde av livskraft om vi är beredda att också göra jobbet 🙂

För att lättare skapa ett liv som går mer i linje med den du sant är på själsnivå är själsläsningar ett kraftfullt verktyg. De förändringar du väljer att göra kan vara små eller stora, beroende på vad som känns rätt för dig just nu. Jag finns här för att energimässigt underlätta för dig att göra nya val som tar dig närmare ditt sanna själsjag. I en eller flera läsningar, coachingprogram eller annat.

All information jag tar fram samt den du väljer att dela med mig i återgivningen, är alltid konfidentiell och delas Aldrig med någon annan.

Du kan befinna dig var som helst i världen eftersom alla återgivningssamtal/sessioner sker via telefon. Före samtalet får du information om hur vi hörs.

En Själsläsning är för dig som

  • Vill få reda på vem du är på själsnivå
  • Vill få större medvetenhet kring din själs ursprung och dina andliga gåvor
  • Vill få större tillgång till din kreativa skaparkraft
  • Är redo att återknyta kontakten med ditt sanna jag
  • Är redo att bryta gamla mönster och rensa blockeringar

”Jag upplevde samtalet vi hade alltigenom så otroligt proffsigt gjort, med allt förarbete. Det var så många intressanta delar med, såsom tidigare liv, vad som följer med i detta livet. Vad man kan tänka på i nutid, att jobba med på ett själsligt plan, men även i praktik. Kändes bra att kunna lyssna igenom samtalet efteråt i lugn och ro.
Väldigt mycket stämde in på mig, det var väldigt kul. Tack!”
❤️

Maria LA, Huddinge

Soul Realignment®

Det här är läsningen för dig som verkligen vill få ett så bra utgångsläge som möjligt för givande förändringar i ditt liv!

I den här läsningen får du svar på vem du sant är på själsnivå och vilka andliga gåvor du har. Du får kunskap om din själs ursprung och din starkaste själsenergi, och du får veta hur du får som mest tillgång till din kreativa skapande kraft.
Informationen från den här läsningen gör det lättare för dig att se vad i ditt liv som är mest givande för dig, om du är på rätt spår eller behöver göra några ändringar för att komma mer i linje med din själs unika sanning.

Jag tar också reda på själsliga blockeringar och negativa karmamönster du har med dig. Vi går igenom hur de kan påverka dig idag och hindra dig från att skapa det du vill. Här ingår också en energimässig rensning av de blockeringar jag hittat, och en återställning av din själsstruktur eller “reboot av systemet”, plus en personlig “hemläxa” för att verkligen ge allt energimässigt stöd i den förändring du eventuellt väljer att gå vidare med.

För att ge dig som klient de bästa förutsättningarna för att kunna ta till dig och processa all information (som kan vara väldigt kraftfull) har jag valt att dela upp samtalet kring den här grundläggande och mycket djupgående läsningen på två tillfällen.

Det här ingår:
Mitt förarbete, detaljerad själsprofilsläsning, information om negativa karmamönster & rensning av dem, återställning av din själsstruktur, 2 samtal á ca 60 min, inspelning av samtal, samt en personligt anpassad “hemläxa”

Investering: 3 700 kr

Kostnadsfritt inledande samtal

Är du nyfiken på en läsning men känner dig osäker på om det här är något för dig – kontakta mig för ett kostnadsfritt samtal så pratar vi om dina funderingar och jag kan berätta lite mer om det du undrar över. Du förbinder dig inte till någonting!

Ca 15 minuter

Energirensning – fastighet

Energirensning för ditt hem eller annan lokal du energimässigt ”äger” (betalar du tex hyra ses det som att man äger den) är också en möjlighet.

Upplever du att det finns ett visst obehag i delar av din fastighet? Eller att du inte känner dig helt bekväm överallt i ditt hem? Dina barn eller husdjur kanske undviker vissa delar av ditt hem? Då kan den här typen av läsning och rensning vara hjälpsam. Jag tittar på om det finns energier som påverkar negativt och rensar dem.

Allt är energi! Vi själva och vår omgivning och såklart vårt hem. Att vi påverkas av energier och vibrationer omkring oss och även själva sänder ut och påverkar vår miljö och levande varelser är något vi alla känner igen. Vibrationsmässigt så dras vi ofta till bostäder som synkar med vår egen energi och när vi själva förändras och växer, så är det inte ovanligt att att omgivningen inte hänger med. Till exempel vårt hem.

Det är inte helt ovanligt att man efter en Soul Realignment®-session börjar komma ur balans med sin bostad eftersom Du har förändrats, men inte din bostad.

Det kan ju förändras över tid, hemmet så att säga ”anpassar” sig, väldigt långsamt efter din nya energi. Kanske gör du också rent praktiskt en del förändringar du känner är nödvändiga. Det är superbra och hjälper! Men ibland kan man bli ganska känslig för sin miljö, speciellt om den delas med andra familjemedlemmar och vill du ha hjälp med en rensning av hemmet också så finns den möjligheten.

Du KAN också boka en fastighetsrensning UTAN att först ha gjort en Soul Realignment läsning

Det här jobbet görs också på distans

Det här ingår: Mitt förarbete, ca 60 min samtal & inspelning av samtalet

Utan Soul Realignment: 1200 kr
Efter att ha gjort Soul Realignment läsning hos mig: 799 kr

Uppföljningssamtal

Uppföljningssamtal efter din läsning finns också som en möjlighet – om du vill ha stöd i att jobba vidare. Eller för att stämma av förändringar du börjat göra, eller om du vill få hjälp att komma igång eller jobba vidare med att leva mer i samklang med ditt sanna själsjag. Eller bara prata igenom sånt du funderar på …. sånt som landat lite mer när det gått ett tag sen din läsning.

Ett uppföljningssamtal rekommenderar jag att du bokar tidigast tre veckor efter din läsning.
Det finns sen möjlighet att ha fler regelbundna samtal för avstämning

Ca 1 timme

Investering: 999 kr 

”Att få en själsläsning av Anneli är som en ljuv sommarvind. Du njuter av en kvinna som är kunnig och omtänksam, hon förmedlar kunskap på ett mjukt sätt som verkligen får dig att ta in orden hon säger. Hennes läsning väckte mycket nyfikenhet hos mig och vilja att gå djupare för att hitta nya vägar.”

Ann-Lie, Skäret

Exempel på fortsättningar…

För dig som gjort en första läsning hos mig

Ditt personliga andliga guide-team

Genom den här läsningen får du veta mer om dina personliga andliga guider och öppna upp för möjligheten att börja samarbeta mer medvetet med dem, om du vill. Vi har alla ett alldeles eget personligt team med andliga guider som har kommit till oss i olika perioder i våra liv och de är här för att vägleda och assistera oss att förverkliga våra intentioner.

Det här ingår: Mitt förarbete, samtal ca 60 min, ev budskap från någon av dina guider, inspelning av samtalet

Investering: 2 500 kr

Dina personliga livsteman

I den här läsningen tar jag reda på ditt primära och dina sekundära Livsteman, till hur stor grad de redan är utforskade och inom vilka områden de kan dyka upp etc, och vi samtalar kring det. Livsteman kan beskrivas som ett utforskande av hur vi kan ta oss an eller hantera ett specifikt tema på just vårt eget unika sätt….och utmaningen att göra det utan att hamna i att göra val som är negativa för oss. Det kan också vara en möjlighet för oss att utforska och fördjupa oss i ett tema för att komma närmare och förkroppsliga den vi den vi är på själsnivå.

Det här ingår: Mitt förarbete, samtal ca 60 min, inspelning av samtalet

Investering: 2 500 kr

Livscoaching & healing – intresseanmälan

Vill du jobba mer regelbundet med dina utmaningar och mål finns det också möjlighet att boka ett personligt hopsatt program. Baserat på din unika själsprofil, dina mål, din intention eller längtan jobbar vi tillsammans i ett personligt anpassat intuitivt soul coaching program.

Välkommen att höra av dig till info@soulinspo.se för att boka ett kostnadsfritt inledande samtal!

VILL DU VETA MER OM VAD JAG KAN GÖRA FÖR DIG?

Ta gärna kontakt!