Lär känna ditt sanna själsjag

och din unika skaparkraft

Kontakta mig
Nyhetsbrev

MEDVETENHET KRAFT ANSVAR

Själsläsningar

Längtar du efter att få veta vem du är från ett själsligt perspektiv?

Vill du vidare i ditt liv och känner att du är redo att investera i dig själv och din personliga och andliga utveckling på ett kärleksfullt sätt? Ett sätt som kan hjälpa dig att skapa det liv du vill på ett väldigt konkret och jordnära sätt. Baserat på ditt sanna själsjag.

Ett steg på vägen är att hitta och fördjupa kontakten med ditt sanna jag, genom att ta reda på vem du faktiskt är på själsnivå!

I olika typer av Själsläsningar tar jag, i kontakt med hjärta och själ, fram information som kan stötta och guida dig på din personliga och andliga utvecklingsresa.

KONTAKTA MIG

”Jag upplevde det som en stor lättnad att få lägga mina blockeringar och begränsningar bakom mig, det var en tyngd som lättade från mina axlar.

Det har också stärkt min självkänsla av att få veta hur min själsstruktur är uppbyggd. Jag känner att jag är mer i kontakt med mitt sanna jag och mina egna känslor. Tack Anneli!”

Karolina Å, Stockholm

Hur kan Själsläsning vara till nytta för dig?

I alla mina läsningar är syftet att ta fram information som kan vara användbar för dig. Oavsett om det handlar om din själs ursprung och andliga gåvor, energiblockeringar eller information om dina personliga andliga guider eller något annat, så är syftet alltid att det ska kunna bidra till din personliga och/eller andliga utveckling. Jag använder mig av Soul Realignment® som metod för att hämta och tolka energimässig information från Akashakrönikan.

Genom att göra en Själsläsning får du värdefull information om vem du är på själsnivå och vilka dina andliga gåvor är. Det gör det lättare och tydliggör om, och vad, du kan behöva göra för att komma närmare din själsliga sanning. 
Att börja leva närmare den vi är på själsnivå kan hjälpa oss otroligt mycket när det handlar om vår hälsa, våra relationer och förmåga att skapa det vi vill i livet. Det frigör vår energi och vårt flöde av livskraft om vi är beredda att också göra jobbet 🙂

För att lättare skapa ett liv som går mer i linje med den du sant är på själsnivå är själsläsningar ett kraftfullt verktyg. De förändringar du väljer att göra kan vara små eller stora, beroende på vad som känns rätt för dig just nu. Jag finns här för att energimässigt underlätta för dig att göra nya val som tar dig närmare ditt sanna själsjag. I en eller flera läsningar, coachingprogram eller annat.

All information jag tar fram samt den du väljer att dela med mig i återgivningen, är alltid konfidentiell och delas Aldrig med någon annan.

Du kan befinna dig var som helst i världen eftersom alla återgivningssamtal/sessioner sker via telefon. Före samtalet får du information om hur vi hörs.

En Själsläsning är för dig som

  • Vill få reda på vem du är på själsnivå
  • Vill få större medvetenhet kring din själs ursprung och dina andliga gåvor
  • Vill få större tillgång till din kreativa skaparkraft
  • Är redo att återknyta kontakten med ditt sanna jag
  • Är redo att bryta gamla mönster och rensa blockeringar

”Jag upplevde samtalet vi hade alltigenom så otroligt proffsigt gjort, med allt förarbete. Det var så många intressanta delar med, såsom tidigare liv, vad som följer med i detta livet. Vad man kan tänka på i nutid, att jobba med på ett själsligt plan, men även i praktik. Kändes bra att kunna lyssna igenom samtalet efteråt i lugn och ro.
Väldigt mycket stämde in på mig, det var väldigt kul. Tack!”
❤️

Maria LA, Huddinge

Soul Profile

I den här läsningen får du svar på vem du är på själsnivå och vilka andliga gåvor du har. Du får kunskap om din själs ursprung och din starkaste själsenergi, och du får veta hur du får som mest tillgång till din kreativa skapande kraft.
Informationen från den här läsningen gör det lättare för dig att se vilka val som är mest givande, om du är på rätt spår eller behöver göra några ändringar för att komma mer i linje med din själs sanning.

Det här ingår: Mitt förarbete, ca 60 min samtal & inspelning av samtalet

+ 20 min uppföljningssamtal ca tre veckor efter din Soul Profile-läsning

Investering: 1 995 kr

Intresse & bokning

Soul Realignment®

Förutom all information från Soul Profile-läsningen tittar jag här också på dina själsliga blockeringar och negativa mönster. Vi går igenom hur de kan påverka dig idag och hindra dig från att skapa det du vill. Här ingår också en energimässig rensning av de blockeringar jag hittat, och en återställning av din själsstruktur eller “reboot av systemet”, plus en personlig “hemläxa”.
För att ge dig som klient de bästa förutsättningarna för att kunna ta till dig och processa all information (som kan vara väldigt kraftfull) har jag valt att dela upp samtalet kring den här grundläggande och mycket djupgående läsningen på två tillfällen.

Det här ingår:
Mitt förarbete, detaljerad själsprofilsläsning, information om negativa karmamönster & rensning av dem, återställning av din själsstruktur, 2 samtal á ca 60 min, inspelning av samtal, en personligt anpassad “hemläxa” och en personligt skapad gåva som skickas med post (värde ca 600 kr)

+ 30 min uppföljningssamtal ca tre veckor efter din Soul Realignment®-läsning

Investering: 3 700 kr

Intresse & bokning

Kostnadsfritt inledande samtal

Är du nyfiken på en läsning men känner dig osäker på om det här är något för dig – kontakta mig för ett kostnadsfritt samtal så pratar vi om dina funderingar och jag kan berätta lite mer om det du undrar över. Du förbinder dig inte till någonting!

Ca 15 minuter

Kontakta mig för bokning

”Att få Reiki eller en själsläsning av Anneli är som en ljuv sommarvind. Du njuter av en kvinna som är kunnig och omtänksam, hon förmedlar kunskap på ett mjukt sätt som verkligen får dig att ta in orden hon säger. Hennes läsning väckte mycket nyfikenhet hos mig och vilja att gå djupare för att hitta nya vägar.”

Ann-Lie, Skäret

Exempel på fortsättningar…

För dig som gjort någon av mina grundläsningar

Ditt personliga andliga guide-team

Genom den här läsningen får du veta mer om dina personliga andliga guider och öppna upp för möjligheten att börja samarbeta mer medvetet med dem, om du vill. Vi har alla ett alldeles eget personligt team med andliga guider som har kommit till oss i olika perioder i våra liv och de är här för att vägleda och assistera oss att förverkliga våra intentioner.

Det här ingår: Mitt förarbete, samtal ca 60 min, ev budskap från någon guide, inspelning av samtalet

Investering: 2 500 kr

Intresse & bokning

Dina personliga livsteman

I den här läsningen tar jag reda på ditt primära och dina sekundära Livsteman, till hur stor grad de redan är utforskade och inom vilka områden de kan dyka upp etc, och vi samtalar kring det. Livsteman kan beskrivas som ett utforskande av hur vi kan ta oss an eller hantera ett specifikt tema på just vårt eget unika sätt….och utmaningen att göra det utan att hamna i att göra val som är negativa för oss. Det kan också vara en möjlighet för oss att utforska och fördjupa oss i ett tema för att komma närmare och förkroppsliga den vi den vi är på själsnivå.

Det här ingår: Mitt förarbete, samtal ca 60 min, inspelning av samtalet

Investering: 2 500 kr

Intresse & bokning

Your Divine Soul Blueprint

Det här en fördjupning av läsningen Soul Realignment® och kan bokas av dig som gjort den!

(Hör av dig om du gjort en Soul Profile och är intresserad av Your Divine Soul Blueprint)

I den här läsningen går vi ännu djupare och går igenom hela din själsstruktur. Jag scannar av hela din själsstruktur, ser var du är i linje och var du inte är det, samt om det kommit in några begränsningar som hindrar dig från att komma i linje med vem du verkligen är.

Du kommer få reda på hur alla dina energicenter är balanserade. Det är en detaljerad och djupgående läsning, som gör att jag kan se precis var du lägger för mycket fokus i ditt liv, och vad du behöver fokusera mer på för att åter komma i balans med den du är som själ.

Vi tittar också lite extra på ett område i ditt liv som du känner att du fortfarande inte riktigt fått en lösning på. Det kan till exempel handla om något hälsoproblem, en utmaning i en relation eller ett mål som du inte riktigt lyckas uppnå, eller något annat. Oavsett vad du upplever för utmaning i ditt liv just nu kan vi kika på om det finns några energimässiga blockeringar som ligger i vägen och hindrar dig.

Efter läsningen kommer du ha mer tydlighet kring vad du gör i ditt liv just nu som får dig ur balans med vem du är, samt tydliga, konkreta handlingar som kan få dig mer i linje med din sanning. Vi kommer också ha rensat bort de blockeringar som ligger i vägen för dig just nu på en djupare nivå än innan, så du med större lätthet kan ta ny handling i ditt liv och göra det som krävs för att skapa de resultat du vill ha.

Jag anpassar läsningen efter det som passar dig allra bäst just nu!

I läsningen ingår: Mitt förarbete, cirka 75 min telefonsamtal, inspelning av samtalet, samt en energirensning och anpassad hemläxa för de blockeringar som ligger i vägen för just dina utmaningar just nu.

+ 30 min uppföljningssamtal ca 3 veckor efter vårt samtal

Investering: 3700 kr

Intresse & bokning

Personligt program

Vill du jobba djupare och mer regelbundet finns det också möjlighet att sätta ihop ett personligt program där vi tex tittar på specifika situationer eller relationer du har utmaningar med och vill förändra. Hör av dig om det är något du vill diskutera så kommer vi överens!

VILL DU VETA MER OM VAD JAG KAN GÖRA FÖR DIG?

Ta gärna kontakt!

Kontakt
Nyhetsbrev