Landa i kroppen

och ladda energi

Kontakta mig
Nyhetsbrev

MEDVETENHET KRAFT ANSVAR

Yinyoga med Reiki

Grundande Yinyoga och kärleksfull Reiki

Välkommen att landa och ladda med Yinyoga och Reiki. Jag bjuder in till en lugn stund där vi med mjuka rörelser, andningsövningar och utvalda Yinyoga-positioner landar på mattan en stund. Under den avslutande avslappningen skickar jag kärleksfull Reiki till hela gruppen. Den varma kraftfulla Reiki-energin både boostar kroppens egen förmåga till läkning och återhämtning och laddar med positiv energi.

Nästa termin startar v33

Uppdaterad information om dag och plats kommer ett par veckor innan dess

Anmälan och frågor till info@soulinspo.se alternativt sms till 072-7272785.

Föranmälan krävs

Har terminen börjat kan du ändå anmäla dig för resterande tillfällen. Hör av dig så ser vi om det finns plats för dig. Din faktura justeras efter hur många gånger som är kvar. Varmt välkommen!

KONTAKTA MIG

Vad kan Yinyoga med Reiki ge dig?

Genom att utöva yinyoga hjälper du din kropp att hålla sig så smidig och rörlig som just den kan. Du övar och hjälper ditt sinne att acceptera och tillåta dig att VARA en liten stund, utan att prestera eller lägga något värde i tankar, känslor eller hur kroppen känns eller ser ut i en position.

I yinyoga jobbar vi bland annat med att sträcka faschian, detta fantastiska nätverk av bindväv som omger allt i vår kropp. Våra celler, organ, muskler, leder, skelett etc. Positionerna hjälper oss att hålla oss friska genom att stimulera och balansera energin i kroppens organ och få energin att flöda fritt.

Vi får också möjlighet att öva vårt sinne att acceptera det som känns, tankar som kommer, släppa taget och fokusera på andningen. Låta andningen hjälpa kroppen att slappna av och släppa taget en liten stund.

Den mjuka, kärleksfulla och samtidigt kraftfulla Reiki-energin är med oss hela passet. Under den avslutande vilan skickar jag också Reiki till gruppen och varje deltagare får en personlig boost av Reiki-energi.

Yinyoga med Reiki är för dig som

  • Vill få en lugn och skön avslutning på arbetsveckan

  • Vill ge din kropp några mjuka rörelser

  • Vill lugna ditt sinne en stund

  • Vill stressa ned och slappna av

  • Behöver en paus och omstart 

”Tack för en så fin och lyxig stund!” ”Jag känner mig utvilad och  superlugn och pigg på samma gång.”
❤️

”Det här är heeellt fantastiskt. Så skönt att komma ner i kroppen så djupt. Det känns som jag har sovit gott i flera timmar. Jag längtar redan till nästa fredag!”

VILL DU VETA MER OM VAD JAG KAN GÖRA FÖR DIG?

Ta gärna kontakt!

Kontakt
Nyhetsbrev