Välgörande återhämtning

Mot bättre hälsa med Reiki

Kontakta mig
Nyhetsbrev

AVSLAPPNING – NY ENERGI – KLARA SINNEN

Reiki

Välgörande återhämtning, djup avslappning och vila för sinnet!

I dagens turbulenta värld är vi många som känner att vi vill ta ett större ansvar för hur vi verkligen mår innerst inne.
Reiki är en välbeprövad metod som, genom avslappning och healing, syftar till att hjälpa oss i rätt riktning.
Mot sanningen om oss själva och våra inneboende förmågor.

Ordet Reiki betyder ungefär “universell livsenergi”.
Metoden beräknas ha ett tusenårigt ursprung, men av naturliga skäl vet ingen exakt hur gammal den är. Förmodligen har Reiki funnits lika länge som människan, men tagit sig olika uttryck genom tiderna.

Under tidigt 1900-tal återupptäcktes metoden i Japan och fick en slags pånyttfödelse.
Idag används Reiki-metoden både på privata kliniker och statliga institutioner världen över, och ses i många länder som ett självklart komplement till den västerländska medicinen. I Sverige är Reiki godkänd som friskvård av Skatteverket, vilket innebär att du kan använda din ”friskvårdspeng” för Reiki-behandlingar.

Vill du veta mer om Reiki kan du läsa på www.reikiforbundet.se.

Kontakta mig

Vad kan Reiki göra för dig?

Reiki ger ett skönt avbrott i vardagen med djup, behaglig avslappning. Metoden lindrar effektivt stress, smärta och oro och fyller på med varm, kärleksfull energi. Den hjälper en trött kropp och ett stressat sinne.

Energin sätter igång kroppens egna läkningsprocesser och möjliggör och underlättar fysisk, känslomässig och själslig läkning. Du kan använda Reiki-behandlingar som ett komplement till traditionell sjukvård (tex före och/eller efter en operation) i lugnande eller läkande syfte, som återhämtning eller som ett sätt att ge dig själv en stunds vila.

Många av mina klienter upplever att de efter en behandling verkligen kommit ned i kroppen, de känner sig lugna och samtidigt påfyllda med skön energi!

Längtar du efter

  • att lämna oro och stress en stund?

  • att få ta emot varm kärleksfull energi?

  • att tillåta kropp, sinne och känslor att läka?

  • att ge dig själv en lugn skön stund?

  • att låta din kropp, själ och sinne få en välgörande vila?

”Jag upplevde en skön stund av djup avslappning och djupandning, där hjärnan fick vila från störande tankar. Sessionen hjälpte till att öka medvetenheten i nuet. Efter behandlingen kände jag mig så utvilad.”

Maja, Vällingby

Prova på

För dig som är nyfiken och vill prova på och känna efter om Reiki kan vara något för dig. Du kan prova på en behandling “hands on” eller på distans. Båda inkluderar Aura-balansering och aura-rensning.

Pris 550 kr (distans 400 kr)

Intresse & bokning

Reiki-behandling på plats

Reiki-behandling med eller utan beröring – Som klient ligger du påklädd på en behandlingsbänk, och bara kopplar av så gott du kan. Du avgör om du vill ha beröring eller ej. Jag behandlar genom att förmedla Reiki-energin till din kropp via mina händer som jag placerar på valda delar av kroppen, alternativt en bit ovanför din kropp (i aura-fältet). Behandlingen tar ca 60 minuter.

Aura-balansering och rensning ingår.

Pris: 790 kr

Intresse & bokning

Reiki-behandling på distans

Reiki-behandling på distans – Som klient ser du till att få vara ostörd på en lugn plats, så att du har förutsättningar för att koppla av. Du väljer själv om du vill ligga eller sitta. Vi hörs lite kort strax innan behandlingen börjar och under behandlingen tar du det lugnt och slappnar av medan jag skickar Reiki-energin till dig enligt bestämda tekniker. Själva behandlingen på distans tar ca 30-40 minuter och vi pratar en kort stund efteråt för att stämma av. Vi avsätter 60 minuter.

Aura-balansering och rensning ingår.

Pris: 600 kr

Intresse & bokning

Lilla paketet

5 Reiki-behandlingar inkl 2 st personligt utvalda kristaller (fås efter det första tillfället)

Pris: 3 350 kr (värde 3 990 kr)

Intresse & bokning

Stora paketet

10 Reiki-behandlingar inkl en personligt utvald gåva (fås efter det första tillfället) 20% rabatt på valfri Själsläsning

Pris: 6 950 kr (värde ca 8 400 kr)

Intresse & bokning

Kurser

Kurser i Reiki 1 och 2, Usui Holy Fire® är under planering.

Mer information kommer.

Du är välkommen att lämna en intresseanmälan så återkommer jag med mer information. Begränsat antal platser!

Intresse & bokning

NYFIKEN PÅ VAD JAG KAN GÖRA FÖR DIG?

Ta gärna kontakt!

Kontakt
Nyhetsbrev