Välgörande återhämtning

Mot bättre hälsa med Reiki

Kontakta mig
Nyhetsbrev

AVSLAPPNING – NY ENERGI – KLARA SINNEN

Reiki

Välgörande återhämtning, djup avslappning och vila för sinnet!

I dagens turbulenta värld känner många av oss att vi vill ta ett större ansvar för hur vi mår, kroppsligt, känslomässigt och själsligt.
Reiki är en välbeprövad metod som, genom avslappning och healing, hjälper dig komma närmare ditt inre. Den kärleksfulla Holy Fire® Reiki-energin ger en skön djupavslappning där kroppen får landa och huvudet vila.

Ordet Reiki betyder ungefär “universell livsenergi”.
Metoden beräknas ha ett tusenårigt ursprung, men ingen kan egentligen säga exakt hur gammal den är. Förmodligen har Reiki funnits lika länge som människan, och tagit sig lite olika uttryck genom tiderna.

Under tidigt 1900-tal återupptäcktes metoden i Japan och fick en slags pånyttfödelse.
Idag används Reiki-metoden både på privata kliniker och statliga institutioner världen över, och ses i många länder som ett självklart komplement till den västerländska medicinen. Det görs en hel del forskning på effekterna av Reiki och man kan med säkerhet se att det gör positiv skillnad, särskilt på olika orostillstånd och fysisk smärta. Läs gärna mer om det på Reikiförbundets hemsida. Se länk lite längre ned.

I Sverige är Reiki godkänd som friskvård av Skatteverket, vilket innebär att du kan använda din ”friskvårdspeng” för Reiki-behandlingar.
Bra, eller hur!

Vill du veta mer om Reiki kan du läsa på www.reikiforbundet.se.

Kontakta mig

Vad kan Reiki göra för dig?

Reiki ger ett skönt avbrott i vardagen med djup, behaglig avslappning. Metoden lindrar effektivt stress, smärta och oro och fyller på med varm, kärleksfull energi. Den hjälper en trött kropp och ett stressat sinne.

Energin sätter igång kroppens egna läkningsprocesser och stöttar fysisk, känslomässig och själslig läkning. Du kan använda Reiki-behandlingar som ett komplement till traditionell sjukvård (tex före och/eller efter en operation) i lugnande eller läkande syfte, som återhämtning eller som ett sätt att ge dig själv en stunds vila.

Efter en behandling med Holy Fire Reiki, är det vanligt att man känner att man verkligen kommit ned i kroppen, att känna sig lugnare och mer grundad. Och samtidigt påfylld med skön energi!

Längtar du efter

  • att lämna oro och stress en stund?

  • att få ta emot varm kärleksfull energi?

  • att tillåta kropp, sinne och känslor att läka?

  • att ge dig själv en lugn skön stund?

  • att låta din kropp, själ och sinne få en välgörande vila?

”Jag upplevde en skön stund av djup avslappning och djupandning, där hjärnan fick vila från störande tankar. Sessionen hjälpte till att öka medvetenheten i nuet. Efter behandlingen kände jag mig så utvilad.”

Maja, Vällingby

Prova på

För dig som är nyfiken och vill prova på och känna efter om Reiki kan vara något för dig. Du kan prova på en behandling inklusive aura-balansering och aura-rensning.

Behandling med Holy Fire® Reiki – Som klient ligger du påklädd på en behandlingsbänk, kopplar av och tar emot. Jag behandlar genom att förmedla Reiki-energin till din kropp via mina händer som jag placerar på valda delar av kroppen, alternativt en bit ovanför din kropp (i aura-fältet), eller via kristaller laddade med Reiki.

Investering: Endast 600 kr (ordinarie 790 kr)

Intresse & bokning

Lilla
Landa & Ladda – paketet

2 st Reiki-behandlingar där du får landa ordentligt i kroppen och ladda på med skön kärleksfull Reiki-energi. Du kan välja att få behandlingen med kristaller, klassisk med beröring eller i ditt aurafält. Varje behandling tar ca 60 minuter.

*Behandling med Holy Fire® Reiki – Som klient ligger du påklädd på en behandlingsbänk, och kopplar av och tar emot . Jag behandlar genom att förmedla Reiki-energin till din kropp via mina händer som jag placerar på valda delar av kroppen, alternativt en bit ovanför din kropp (i aura-fältet), eller via kristaller laddade med Reiki.

*rensning och balansering av din aura – vid varje behandling
*1st 10 ml rollon-flaska ”Your soul inspired essence” – en blandning av 100% rena eteriska oljor, intuitivt komponerad efter Dina behov (värde 650 kr)

Investering: 1500 kr
(Totalt värde 2230 kr!)

Intresse & bokning

Stora
Lugn & Ro – paketet

5 st Reiki-behandlingar för att riktigt komma ned i kroppen, grunda dig med lugn och kraftfull Reiki-energi som boostar det parasympatiska nervsystemet (kroppens lugn- och ro-system). Du kan välja att få behandling med kristaller, klassisk med beröring eller i ditt aurafält. Varje behandling tar ca 60 minuter.

*Behandling med Holy Fire® Reiki – Som klient ligger du påklädd på en behandlingsbänk, kopplar av och tar emot. Jag behandlar genom att förmedla Reiki-energin till din kropp via mina händer som jag placerar på valda delar av kroppen, alternativt en bit ovanför din kropp (i aura-fältet), eller via kristaller laddade med Reiki.

*rensning och balansering av din aura – vid varje behandling
*1st 10 ml rollon-flaska ”Your soul inspired essenceen blandning av 100% rena eteriska oljor, intuitivt komponerad efter dina behov
*1 st kristallberlock – skapad personligt för dig i kontakt med själ och hjärta

Investering: 3600 kr
(Totalt värde 5295 kr!)

Intresse & bokning

Presentkort

Att ge en fin upplevelse till någon du tycker om är ofta en väldigt uppskattad gåva! Du kan köpa presentkort på hela eller delar av beloppet för en Reiki-behandling eller ett paket.

Skicka ett mail vid intresse så hör jag av mig!

Presentkortet skickas sen per post eller mail enligt överenskommelse

Investering: Valfritt belopp

Intresse & köp

Kurser

Kurser i Reiki 1 och 2, Usui Holy Fire® planeras till våren 2022.

Mer information kommer.

Du är välkommen att lämna en intresseanmälan så återkommer jag med mer information. Begränsat antal platser!

Intresse & bokning

NYFIKEN PÅ VAD JAG KAN GÖRA FÖR DIG?

Ta gärna kontakt!

Kontakt
Nyhetsbrev