Soulinspo by Anneli

Att landa i sig själv

GÖR DET MED KÄRLEK!

Om mig och Soulinspo

Hej! Vad kul att du hittat hit! Soulinspo by Anneli är grundat av mig, Anneli Frostfjäll. Jag kan…om jag vill…titulera mig Advanced Soul Realignment® Practitioner, diplomerad klassisk sångerska, Holy Fire® Reiki Master, Diplomerad Livscoach, Yinyogalärare, smyckestillverkare, bland annat. Har tidigare varit anställd som internationell projektledare och koordinator inom IT/Telekom, kock, café- och restaurangbiträde. Också mamma till tre nu vuxna barn, hängiven yogi, kreatör mm…

Jag har alltid varit intresserad av personlig och andlig utveckling, musik och skapande, hälsa och välmående i alla dess former och allt vad det kan innebära.

I Soulinspo by Anneli hjälper jag till att minska stress och inspirera till mer kärlek, acceptans och glädje i livet.

Det gör jag bland annat genom olika typer av själsläsningar med Soul Realignment® som verktyg, ge behandlingar och kurser med Holy Fire® Reiki, erbjuda Reikiyogaklasser och arrangera retreat. Jag har också en webbutik där jag säljer mina egna blandningar av eteriska oljor, eget hantverk och liknande. Allt för att gynna hälsa, välmående och utveckling hos mina fina kunder och klienter.

”Tusen tack🙏🏻
Vågor i bröstet och värme. Stor frid och ro. Tack än en gång ❤️❤️🙏🏻
Somnade när jag fått den härliga healingen av dig.”
Anonym (Reiki på distans)

Anneli Frostfjäll
Anneli Frostfjäll

Redan som barn var jag fascinerad av musik och skapande, relationer, mänskliga beteenden och olika sidor av mig själv och andra och upplevde tydligt hur kraftfull den inre drivkraften och ”vetandet” i olika former kan vara. Om man lyssnar på den! Den där intuitionen och inre vägledningen.

Yrkesmässigt har jag tidigare bland annat varit anställd i kök på restaurang, i resebranschen och internationellt inom IT/telekom som projektledare och koordinator och numera egenföretagare och frilansare.
Min väg har varit snirklig och jag har haft några riktigt utmanande perioder i mitt liv då jag slutade lyssna till många delar av mig själv. Den tiden lärde mig otroligt mycket och gav mig många erfarenheter som jag idag har stor nytta av. Det kunde jag …(förstås!) inte se då, när jag var mitt i allt. Men trots att det var väldigt tufft på många sätt, var de här erfarenheterna nödvändiga för att jag tillslut skulle få nog och på allvar börja min resa tillbaka till mig själv och mitt innersta sanna jag.

Efter många år av egen personlig utveckling genom coaching, mindfulness, yoga, andliga vägledare och studier i sång, skådespeleri och improvisation, Reiki och Soul Realignment® har jag sen ett par år tillbaka landat i mitt företag Soulinspo by Anneli.

Namnet Soulinspo är för mig personligen allt det själen inspirerar till oavsett om det är att ge Reiki till en klient, måla en stol, ta upp en len kristall och stryka längs kinden, utöva yoga, sjunga en opera-aria, ta en promenad i skogen och krama ett träd, skapa en blandning av eteriska oljor, göra en själsläsning för en klient, ringa en vän, eller gå på massage…Det är helt enkelt vad som helst som får själen att sjunga, glädjas och inspireras!

Varmt välkommen att kika på det jag har att erbjuda eller skicka mig ett mail! Jag ser fram emot att höra ifrån dig

Min komihåglista:

 • Älska din process där du är just nu!
 • Pausa…andas…och sen…Gör det med kärlek!
 • Njut och ha roligt!
 • Lyssna och ha tillit till hjärta och själ
 • Du har modet och kraften att ta action!
 • Öva att vara uppmärksam, närvarande!

Certifikat och utbildningar i urval

 • Usui Holy Fire® Reiki,
  Nivå 1 & 2 + ART & Master,

  Trueself

 • Certifierad Advanced Soul Realignment® Practitioner,

  Nihalacademy

 • Klassisk sång & Opera,

  Stockholm Operastudio

 • Mindfulness,

  Åsa folkhögskola

 • Yinyoga grundutbildning lärare,

  Susanne Karlberg Sigurdsson

 • Yinyoga & Mindfulness inkl ACT

  Magdalena Mecweld och Mats Nielsen
  Gästföreläsare Daniel Ek, leg psykolog

 • Diplomerad Livscoach,

  Livscoachakademien

 • Aromaterapi

Värdeord

Kärlek och Omtanke

Acceptans och Medvetenhet

Lust och Glädje

NYFIKEN PÅ VAD JAG KAN GÖRA FÖR DIG?

Ta gärna kontakt!