Soulinspo by Anneli

Att landa i sig själv

Kontakta mig
Nyhetsbrev

GÖR DET MED KÄRLEK!

Om mig och Soulinspo

Hej! Vad kul att du hittat hit! Soulinspo by Anneli är grundat av mig, Anneli Frostfjäll, Advanced Soul Realignment Practitioner, frilansande sångerska, Holy Fire Reiki Master, tidigare projektledare och koordinator inom IT/Telekom, café- och restaurangbiträde. Också mamma till tre nu vuxna barn, hängiven yogi, kreatör mm…

Jag har alltid varit intresserad av personlig och andlig utveckling, musik och skapande, hälsa och välmående i alla dess former och allt vad det kan innebära.

I Soulinspo by Anneli hjälper jag till att minska stress och inspirera till mer kärlek, acceptans och glädje i livet.

Det gör jag bland annat genom olika typer av själsläsningar med Soul Realignment® som verktyg och att ge behandlingar med Holy Fire® Reiki. Fantastiska metoder som jag är så glad och tacksam att jag kommit i kontakt med, lärt mig och fördjupat mig i och nu delar med mig av.

”Tusen tack🙏🏻
Vågor i bröstet och värme. Stor frid och ro. Tack än en gång ❤️❤️🙏🏻
Somnade när jag fått den härliga healingen av dig.”
Anonym (Reiki på distans)

Anneli Frostfjäll
Anneli Frostfjäll

Redan som barn var jag fascinerad av musik och skapande, relationer, mänskliga beteenden och olika sidor av mig själv och andra och upplevde tydligt hur kraftfull den inre drivkraften och ”vetandet” i olika former kan vara. Det som jag senare sett är intuition och inre vägledning. Som vuxen har jag yrkesmässigt bland annat jobbat i kök på restaurang, i resebranschen och internationellt inom IT/telekom som projektledare och koordinator och numera egenföretagare och frilansare.
Min väg har varit snirklig och jag har haft några riktigt utmanande perioder i mitt liv då jag slutade lyssna till många delar av mig själv. Nu ser jag den tiden som en tid av lärande och anskaffande av erfarenheter som, trots att de var väldigt tuffa på många sätt, var nödvändiga för att jag tillslut skulle få nog och på allvar börja min resa tillbaka till mig själv och mitt innersta sanna jag.

Efter många år av egen personlig utveckling genom coaching, mindfulness, yoga, andliga vägledare och studier i sång, skådespeleri och improvisation, Reiki och Soul Realignment® har jag landat i mitt företag Soulinspo by Anneli.

Soulinspo för mig personligen är allt det själen inspirerar till oavsett om det är att ge Reiki till en klient, måla en stol, ta upp en len kristall och stryka längs kinden, utöva yoga, sjunga en opera-aria, ta en promenad i skogen, skapa en blandning av eteriska oljor, göra en själsläsning för en klient, ringa en vän, eller gå på massage…Det är helt enkelt vad som helst som får själen att glädjas och inspireras!

Varmt välkommen att kika på det jag har att erbjuda eller skicka mig ett mail!

Min komihåglista:

 • Älska din process där du är just nu!
 • Pausa…andas…och sen…Gör det med kärlek!
 • Njut och ha roligt!
 • Lyssna och ha tillit till hjärta och själ
 • Du har modet och kraften att ta action!
 • Öva medveten närvaro!

Certifikat och utbildningar i urval

 • Usui Holy Fire Reiki ART Master
 • Certifierad Advanced Soul Realignment® Practitioner

 • Klassisk sång & Opera, Stockholm Operastudio
 • Mindfulness
 • Yinyoga-lärare

Värdeord

Kärlek och Omtanke

Acceptans och Medvetenhet

Lust och Glädje

NYFIKEN PÅ VAD JAG KAN GÖRA FÖR DIG?

Ta gärna kontakt!

Kontakt
Nyhetsbrev